View Single Post
Old 26 Jan 2005, 15:11   #146
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Cinemania:
mai fatuca, tu ai gresit forumul...baga-te pe unul despre foto...tu nu vrei sa te faci actritza...tu vrei sa-ti tragi poze...dar inainte sa te faci model, trebuie sa te faci mare (la minte), de un milion de ori mai mare decat esti acum...
poate tu ai o gandire limitata!daca eu vreau sa fiu actrita ,prezentatoare si fotomodel??/doar vreau sa fac cinematografie si televiziune,dar e super si numai actrita,dar va dau un ex:se cauta o prezentatoare pe antena1 ,emis"canal de stiri"e o emisiune de divertisment,stiri si teatru,deci eti prezentatoare si actrita in acelas timp,apoifinca romania se gideaza dupa ambalaj si nu continut e normal ca vedeta sa fi solicitat sa pozezi ,decat o persoana talentata ,dar obisnuita!oricum in romania aproape totul e compromis,aranjat!cum ,de altfel si concursul miss era aranjat!se organizeaza ,desi se stie persoana ,o au ca castigatoare,au totul stabilit,..etc.iar eu ma voi cuminti ,asteptand sa imi termn studile si sa fac altele in domeniu cinem.telev.daca voi rata aceste doua sanse:1 preselectia tv la antena -sunt programata luni,2roba la "circus globus-ca actrita !si inca ceva indiferent ce ati zice,voi imi alimentati aceste dorinte,si vedeti nu a fost in zadar,din orice se poate invata ceva sau iesi ceva,iar eu va consider amici si parteneri care iubesc arta,dar si care contribuie la dorinta de a deveni actrita,si stiu ca sunt la un pas mic,iar daca ratez aceste sanse va fi mai greu de a concretiza acest vis!stiti ca exagerati prin vorbele urate asa ca tinetile pentru voi sunt indiferente pentru mine,pentru ca ma cunosc dar ,un om ii mai place sa auda si cuvinte frumoase,!stiti astazi am luat nota 10 la examen-oral,si cu siguranta la celelalte dou pe care le-am dat voi lua nu mai putin de 9 sau 10,findca m-am descurcat!va voi zice cand aflu rezultatele!pupicuri!