Originally Posted by MinRep:
Bagati aici!
Mie, personal, mi-a placut foarte mult! Unul dintre cele mai bune filme ale lui Spielberg (la concurenta cu E.T., Lista lui Schindler si Minority Report). O poveste inedita, mai mult un pretext pentru ca Spielberg sa aduca in joc o morala gen Capra (sfarsitul mi-a amintit un pic de "It's A Wonderful Life"). De asemenea, unul dintre cele mai memorabile roluri ale lui Tom Hanks (cu performante remarcabile si a celorlati membri ai distributiei)...
|
Doamne ce gunoi ! Ce porcarie ! Ce jeg ! :w00t: :w00t: :w00t: :shock:
Cel mai prost film al lui Spielberg. Mi s-a facut rau cand am vazut Steven Spielberg pe genericul de final. Ma asteptam sa fie regizat de un anemic debutant. Nu-mi revin din soc. Ce sablonard, cate clisee. Cel mai prost rol al lui Hanks. Sunt un erou ca am vazut voma asta, merit o medalie.
Ce tare a fost faza cu maturatorul indian care opreste maretul Boing cu un mop. Zecile de mascati care-l inconjoara sunt deliciosi.
Am aflat cu ocazia ca
croisantul s-a inventat in Romania.
:sick: Krakozia :w00t:
Wow, micutza il asteapta pe el de sapte ani, are pagerul deschis, doar doar o sa o sune.
Pretextul filmului e penibil, asta sta 9 luni intr-un aeroport ca sa ia o semnatura pe un biscuit de bere de la un jazzman, pentru tac-su, care e mort. Ii indeplineste o ultima dorinta, de parca l-ar incalzi cu ceva.
Finalul e apocaliptic :
Sofer taxi : Incotro?
Viktor: Acasa (birjar)!
Huooo, 2/10
@MinRep Ma dezamagesti.
Un exemplu de cum sa faci un film din nimic, dupa o idee de c****. Scenaristul, plictisit intre doua escale, vede in aeroport niste amarati dormind sub o scara (apatrizi, sunt si la Otopeni), si-i basheste mintea The terminal.
Micutul emigrant dintr-o tara inexistenta infrange sistemul birocratic American. Sa vina-n romanica sa vada cum sta treaba. :shock:
Astia chiar duc lipsa de subiecte, nu mai au de unde sa-si traga
seva. Povesti mai interesante cu emigranti le auzi in autobuz.....
Ah, era sa uit, geniala negresa care accepta inelul de la potorican (sau ce dracu' o fi), prin corespondenta, ca si directorul aeroportului, care se vrea un mic sef de inchisoare. Mi-a placut secventa in care isi scapa cana de cafea din mana, montata fara racord. :love: