Originally Posted by nume:
Stii, am prins o alergie suparatoare la postarile tale, in care vad tot ce e mai rau pe lumea asta (d.p.d.v cinematografic). E clar ca ai citit f. putin din ceea ce s-a scris (pe film) inainte de '89.
|
adevarat, nici nu ma intereseaza. daca as avea ocazia, m-as mai gandi.
Depistez la tine elementul ala "turnatoristic" din revistele Cinema, micimea ideilor expuse pompos, un habarnism induiosator infoliat in lungi liste cu filme vizionate (te creditez ca le-ai si vazut, ceea ce nu e rau). Incerci sa te dai ceea ce nu esti...
|
nostim cine vorbeste de 'turnat' din pro cinema. arata-mi tu o postare de-a ta, nume, de care sa fii mandru. una care sa contina substanta critica ce sa nu se rezume la 'bag pula-n filmul asta de cacat ! regizorul asta suge pula de-si toceste buzele, si ce cauta cutare actor in JEGUL asta?'. bravos, dom'ne, incanta-ne in continuare cu simtul tau critic de curva de cartier.
Am sa te las (deocamdata), dar cum te prind te ard !
|
cu ce ma arzi, domnule jurist ? cu fulgii de perna cu care ma tot gadili la simtul milei ? sau cu scame de pe ciorapi urat mirositori ?
Inca ceva, domn' critic / cronicar, p*** mea : SCRII PROST !
|
putin ma doare ce crede un nevropat frustrat si neputincios despre cronicile mele. hai ca deja-ti miroase gura a cherosen de cat m-ai ars.