View Single Post
Old 20 Jan 2005, 11:57   #94
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by nume:
Te-am vazut la televizor, nu credeam ca o sa dau drumu' la hardughie special pentru tine. Stii, eu am un tv mai vechi, pe lampi. Arati exact asa cum mi-am imaginat ....
indiferent ce mi-ati spune eu ma cunosc,si nu am de ce sa imi pierd increderea in mine ,cand eu am aceasta pasiuneDE A DEVENI ACTRITA,si crede-ma nimeni nu-i perfect,dar se mai compenseaza prin talent,iatetime sau compromis-ce e mai slab intalnit la mine,poate de acea nu am activitatile de care sunt pasionata!si inca cevaACA TELEVIZORUL TAU NU EMANA STRALUCIREA MEA SI A TALENTULUI MEU ASTA NU INSEAMNA CA SUNT STEARSA,FARA TALENT.TREBUIE DOAR INCET INCET SA MA ARFIM(desi fac din placere-toate aceste pur si simplu imi place ceea ce fac si sa fiu prezenta la activitati,cum si contactul cu voi, TOTUL INSEAMNA FERICIREA CONTACTULUI CU LUMEA ARTEI,DACA SUNT PASIONata face parte totul din mine)dar sigur ca mai trebuie sa ma modelez ,iar tu sa aduci contributi la la ajustarea tv-ului tau!si ma simt onorata de vizionareindiferent de consecinte special pentru mine!
EU AM O PARERE FOARTE BUNA DESPRE TINE,STIU CA ESTI FOARTE INTELIGENT ,si o parte din cei de pe forum sunt pasionati si ei de arta cinem.si poate si ei vror sa devina scenaristi,asa ca gandestete(tiva)la o modalitate de concretizare a talentelor mele intr-un moment artistic!