View Single Post
Old 20 Jan 2005, 11:30   #20
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by nume:
Asa e. Papitoii, puiutii (les poulets) se incapataneaza sa creada ca stiu, dar sunt varza.

nume, eu nu stiu ce anume se petrece in capul tau. eu mai tin minte ce spusesi la intalnirea cinemagia, sa nu-ti iau in serios postarile, si inca sunt in dilema... sa le iau in serios, ar insemna sa ma cert cu un prost, si, dupa cum ne spune dl murphy, n-ar trebui s-o fac: oamenii s-ar putea sa nu vada diferenta. daca nu le iau in serios, este deranjant: esti pur & simplu un ghimpe-n co@ie, simti nevoia sa comentezi la fiecare postare, isterizandu-te treptat. daca o tii tot asa, n-ai sa ajungi decat sa demonstrezi cat de tare te atinge ceea ce spun. un alt om ar avea si el simtul masurii si s-ar opri. un om cu incredere in resursele lui, nu s-ar stresa atat. ce doresti tu ? sa transformam forumul cinemagia intr-un butoi cu pulbere ? eu sunt dispus, dle jurist, dar n-ar fi drept pt ceilalti.

principiul este simplu: zici ca nu stiu, ca sunt 'mai slab ca ceaiul' - nu ma supar, evident. pt ca este clar ca stiu despre Film mai multe decat tine si am un ochi critic si analitic incomparabil mai dezvoltat ca al tau. si postarile tale marcate de cenzura in 90% din cazuri imi dovedesc clar acest lucru - analize vulgare, firave, neargumentate.

asadar, aceast spirit de harta nemaiintalnit fata de mine nu denota decat nesiguranta, nume.