View Single Post
Old 18 Jan 2005, 21:34   #76
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by nume:
Mai trist e ca cronichetele tale(cacafonie necesara in cazul tau), sunt scrise intr-o nota a la Tudor Caranfil. Pacat, atat de tanar si atat de invechit in acelasi timp.

Scrie scenariul de sitcom, sunt sigur ca vei avea succes. Astfel vei uita ca ai vrut sa te faci (asta ca tot iubesti cuvantul atat de mult), critic de film. In plus o sa castigi si bani cu ocazia asta. Bafta !

lache flaushat, imi ziceai ? incearca pronuntia in franceza si vei afla care este complimentul tau existential. ma plicitsesc si ma jenez sa mai discut cu un asemenea promotor al prostului gust si nestiintei, care a ajuns sa faca anlogii intre mine si tudor caranfil (!!). problema este ca tu nu ai nici un nume in acest durtfiger zeit, si probabil te simti frustrat. cu formulele tale de mahala si umorul de targovet, nu te-ai ridica nici la degetul mic al cronicilor mele, chit ca, recunosc, sunt slabe (nu invechite, in tot cazul !).

p.s.: mai deschide dex-ul cinematografic, mai verfica ce-am scris, si vei vedea ca nici nu ma autoconsider 'critic' de film, ci doar 'cronicar'.

este un izvor al neputintei, lache, sa te vad facand ceva - scriind cronici, scenarii - si o sa se invarta pamantul invers. critica (nefondata) poate s-o faca orice abramburici.

hai ca nu eram intr-o dispozitie prea buna, in mod normal nici nu trebuia sa acord atentie acestui zbir cinemagist.