Originally Posted by KORBEN:
@herbert
nu cred ca esti masura sa folosesti, cel putin nu in "conversatie" (sau mai corect scrasniri de dinti catre mine) calificativul "grizonat", pentru simplul motiv ca parul meu se va grizona cand tu sau nu vei mai avea de lok (par)sau vei fi oale si ulcele
cu nedisimulata stima si prietenie, k
ps daca tot iti sta in gat ce-am scris poate spui si de ce
sau ratezi o ocazia de a te da intelectual
|
sa stii ca cei atinsi de geniu (cazul tau

...) se pierd uneori foarte devreme (vezi Mozart, despre care, prin efortul unui cinefil adevarat - MinRep - se discuta pe acest forum - "Amadeus"), asa ca nu mai face prospectari de destin... stiu ca nu esti rautacios/veninos, asa ca iau cele scrise drept o rabufnire necontrolata, spre satisfactia galeriei, cocotata - cum stii bine si tu - pe un morman de rahat...
curios este ca si eu folosesc formula asta:
cu nedisimulata stima si prietenie...
nu mi-a stat in gat textul tau, involuntar comic (sper sincer ca nu crezi nici macar tu ca ai comis o cronica...), dar m-au enervat in cele din urma greselile pe care le-ai brodat aproape in fiecare cuvant... in cazurile acestea ma pierzi ca cititor.
spun doar ca recomandarile de regie (de dozaj) mi se par perfect inutile, iar daca tii neaparat sa le faci, puteai sa te rezumi la o singura fraza...