View Single Post
Old 16 Jan 2005, 23:34   #28
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
nu pricep de ce tot vorbiti de "adevar isotric" in ceea ce priveste Troia si King Arthur....prima este o poveste iar a doua o legenda (care se presupne ca ar avea la baza personaje reale)...cu totul altfel sta treaba cu Alexandru cel Mare care a fost cat se poate de real....nu pot spune ca m-au incatat nici povestea de la Troy si nici cea de la King Arthur in mod deosebit, insa clar ma astept mult mai mult de la Alexander sa respecte ceea ce consideram cu totii ca s-a intamplat.

mi s-a parut buna observatia cu accentul Angelinei...si eu m-am intrebat care este rolul sau...si intr-adevar se simte ca diferenta intre cei doi actori nu este cat ar trebui sa fie...cei doi mi se pare ca au fost in mod evident alesi din motive comerciale...n-au fost astea insa, singurele decizii care vizeaza comercialul pe care le-a luat Oliver Stone...as spune chiar ca alegerea operatorului a fost una comerciala...nu spun ca Rodrigo Prieto nu e in sare sa filmeze si un astfel de film, numai ca majoritatea lucrurilor pe care le-a facut, nu erau potrivite cu o viziune clasica asupra evenimentelor...
stateam ma uitam la film, la cadrele filmate din perspectiva vulturului care zboara si aveam mai degraba senzatia ca rolul lor e sa prezinte efectele speciale decat sa faca o paralela intre vultur si Alexandru....