View Single Post
Old 16 Jan 2005, 22:11   #25
Lizuca
Novice

Lizuca

N-am sa inteleg nicodata de ce tot comparati filmele intre ele... de ca si cum ar fi elemente de comparatie... Dar, daca tot se fac atatea paralele, da-ti voie sa va contrazic si sa va spun ca Alexander a fost poate cel mai slab film istoric facut vreodata... iar actorii au fost pur si simplu lamentabili... Colin Farrell si Angelina Jolie - amandoi de o falsitate flagranta... N-au transmis nici o emotie... Au avut o prestatie seaca si anosta... Singurele personaje cat de cat interesante au fost : Filip (Val Kilmer), Cleitus (Gary Stretch), Hephaistion (Jared Leto) si Darius (Raz Degan). Si daca tot va place sa comparati un film cu altul, as spune ca Troia mi s-a parut mai bun, nu atat din perspectiva respectarii adevarului istoric (pe care Wolfgang Petersen nu a realizat-o) cat datorita personajelor pricipale care au fost mai bine inchegate si mai putin false (Brad Pitt si Eric Bana). Acestea fiind spuse, astept sa vad varianta lui Baz Luhrmann, pe care totusi n-am sa-mi permit sa o compar cu cea a lui Oliver Stone, din respect pt regizori si actori... Fiecare film isi are totusi meritul lui si mai bine sa-l judecam ca atare decat prin comparatii.