View Single Post
Old 16 Jan 2005, 11:13   #169
silver_boy
Guru

silver_boy

fata de la topicul 5

Am citi si eu ce-a scris fatuca asta .(n-am mai intrat de mult pe forum )..Irene Marlyn Monroe....Mi-am spus ca la urma urmei daca sunt capabil de atata rabdare si stapanire de sine , nu e totul pierdut ...
Am pus apoi tastatura usor pe masuta , am stins lumina , computeru ...m-am bagat sub patura. ..si... m-am gandit mult la sensul vietii...In fine ..trec repede peste amanuntul ca tot chinuindu-ma sa ma gandesc la "sens " tot ce mi sa revelat (daca mi sa revelat ceva ) a fost non-sensul ei ...Dar astea-s amanunte...
Ideea e ca ....(exceptand scenariul in care cineva pur si simplu isi bate joc de noi ....n-ati avut impresia asta ?) prostia ei e... vie .
Si , habar n-am de ce , trebuie sa-i fim recunoscatori .
In fond ...daca n-ar exista prostie cum am mai putea discerne inteligenta unuia ca mine , a unuia ca " nume "....-))
Ca sa nu fiu acuzat ca denaturez ideea forumului spun doar atat : Don Quijote in Est . Octavian Paler ....Ultima citita .
De fapt n-am citit-o toata ..mai am vreo 5 pagini ..pe care ma gandeam sa nu le citesc , caci nu-i asa ca orice lucru pe care-l terminam , il ucidem ? -
Asa as caracterizao pe IMM ..sper sa nu se supere (rau)
in fond faptul de a fi viu a mai valoros decat nocivitatea prostiei .
Sau nu e .
silver_boy is offline   Reply With Quote sendpm.gif