View Single Post
Old 15 Jan 2005, 12:45   #72
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by nume:
O sa afli cand ne intalnim in gangul ala de pomenea Benny de el. Se cheama Gang Bang ... ai auzit de el ? Da-ne si noua adresa de email a prietenului tau, as vrea sa-l cunosc. Poate intra si el pe forum.
Auzi ? Cu ce se ocupa, e zidar ?
auzi e pomana cand iti da un om pe strada de mila ceva ,si mai putin ,cand nu ceri si ii face placere sa iti faca un cadou nu un strain ci prietenul!tu nu ai facut niciodata cadou o floare unei fete?i=ai dat pomana?stai linistit ca si eu am orgoliul meu dar daca cineva ma indrageste si iubeste tare e normal sa faca mici caprici si orice aproape pt.tine din placere,mai putin voi romani nu stiti nici cu vorba sa apreciati persoanele le vorbiti urat...eu una nu am pretenti la nimic e suficient sa imi placa persoana si sa ma IUBEASCA,DAR DACA SE POATE MAI MULT,calatori cadouaser cu atat mai bine,dar el era italian si paton la o firma de constructi si normal sa muncesti ,dar si sa te dristezi,in romania mai putin ,asta e,dar macar sa fie ok baiatul si sa fi fericita di toate punctele de vedere-adica mai putin cuparte materiala ,dar se compenseaza cu cea sexuala!