View Single Post
Old 15 Jan 2005, 12:30   #70
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by nume:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
fostul prieten din italia ...si noi faceam doar dragoste fara din partea mea sex oral,din partea lui da,poate si el spera sa ma intorc in italia
Povesteste-ne ... iarta-ma ca te-am jignit ! :lol:
stai linistit ca nu imi pasa mie de niste vorbe in vant cand eu ma cunosc si stiu cum sunt!e adevarat ca si eu mai vorbesc si glumesc in asa fel incat imi luati la misto vorbele-dar e bine pentru mine ca sa ma obisnuiesc cu orice tip de mentalitate limbaj!faza cu viata intima nu cred ca isi are sensul ,desi uneori vorbesc foarte mult despre mine,dar nu trebuie!ce sa-ti zic,o am pe sora in italia si am stat si eu o perioada si si am avut acest fost priten cu care am stat pana m-am intors in tara sa imi continui studile,desi tineam foarte mu;lt la el,dar astai viata mai trebuie sa si alegi,normal ca nici lui nu i-a picat bine,cum de altfel nici nu ma mai suna(probabil a gasit pe altcineva,dar l-a inceput cand am venit aici mi-a mai trimis si niste banuti sa imi rezolv treburile pe aici-problemele mele ereau si ale lui,dar acum mai putin,chiar nici nu mai ma sunat decat de sarbatori si mesaj si atata tot,dar si eu am viata mea si el pe a lui,asta e nu se poate avea totul,!normal sa vreau si cariera si dragoste dar.....ramane de vAzut.,chiar ne-am suparat putinel cand am plecat,dar asta e!si spuneam ca el m-a facut sa-imi placa joaca din partea lui cu limba mai putin eu nu am incercat sa-l invat jocul am fost mai egoista la faza asta!vezi sti atatea despre mine si eu nici nu stiu cum arati cel putin!