Originally Posted by nume:
Fah taratura, schimba numele topicului in vreu sa ... sug p*** la tigani ! Oricum o sa faca aia un "gat adanc" cu tine . Ai bani pusi de o parte? Vorbesti de 100 aia de euro de la strainul ala? Cat ai prestat pentru ea ? Cred ca te doare si acum gatul.
Intalnirea o sa aiba loc la circ, printe gorile, elefanti si babuini !
|
ce urat vorbiti,dar e bine ca trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu orice fel de limbaj,DAR NU JUDECATI PERS.SI SA O INTELEGETI GRESIT.te-am jignit eu ,nume ,cu ceva de imi vorbesti in halul asta??v-am zis ca nu fac nimic cu gura inca,si nu ma prestez si nu ma voi presta pentru niciodata pt.bani.si nici nu aveam cum sa ma prestez de la departare ,fiindaca pers.respectiva mi-a trimis 100 din italia,si nu am avut nimic cu el,nici un pupic pe obraj,dar voi nu intelegeti ca sunteti romani,sa apreciati omul,el vrea sa lucreze cu mine si pentru ca sunt buna imi face si micile caprici,iar acei 100 i-am si dat deja pe factura de tel.fix.,banuti care ii mai am eu sunt muncityi de mine si nu are nici o importanta cati au ramas,important e sa am activitati sa nu intru in restul.,dar act.serioase.!si nu numai atat fostul prieten din italia desi numai suntem impreuna mi-a trimis pt.buze 300 de euro,si noi faceam doar dragoste fara din partea mea sex oral,din partea lui da,poate si el spera sa ma intorc in italia,dar oricum nu am mai pastrat legatura cu fostul prieten,asa ca el are cred viata lui si eu pe a mea!eu sper sa ma descurc si sa am o activitatedar ramane de vazut! faza e ca nu ai nici un drept sa imi vorbesti asa!dar putin imi pasa ma doare in cur de vorbele tale,nume!