View Single Post
Old 14 Jan 2005, 03:18   #41
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Am synopsisul acasa, de la Asfalt Tango ... stiind ca tii la Caranfil am sa ma abtin si n-am sa creez un WE LOVE BOB cu materialul de la Asfalt ... cu toate ca ar merita. E incredibil de prost si ma face sa ma intreb cum de a reusit sa ia banii cu asa ceva . Prietenii stiu de ce ? Sau poate nu e cazul si mi s-a pus mie pata pe Caranfil.

3)Filantropica
Asta e chiar penal, nu m-am ras deloc la el cu toate ca dobitocii din sala erau pe jos. Cred ca am sa ma repet, dar n-am ce face.
Filmul prezinta niste situatii care mi se par "alien" pentru Romania si pentru orice tara, in general. Oricat de inventivi ar fi ai nostri ciorditori (indiferent de etnie), asa ceva n-ai sa vezi niciodata. Stii la ce ma refer.
Du-te tu la bancomat bine imbracat si cere niste bani ca ti-a ramas cardu' blocat in atm, sa vezi ce o sa sara baietii cu 50.000 la tine , care mai de care. Fundatia lui Dinica e o nascocire a unei minti bolnave. La fel si gaselnita cu restaurantele. Astia au niste sisteme bine puse la punct, si daca faci o faza din asta undeva nu mai intri nicaieri dupa.

Totul este supradimensionat si exagerat. In nici o scoala din Romania nu se intampla asa ceva , chiar daca exista un imens dispret fata de profesori "Saracu', lasa-l e profesor, e si el amarat!").
Toate situatiile sunt ireale, pana si faza de la inceput cu mare boss care-i da dascalului amarat (Diaconu) un teanc de bani.

Dispretul scriitorilor "clasici" fata de debutanti , hmmmm o fi ... totusi ..
Mercedesurile mediapro din fata liceului care-si deschid usile simultan la venirea beizadelelor de la ore - nu m-am ras.

Ce mi-a placut : Zamfirescu, poetul ratat care-si vindea creatii adhoc pe votca (bun rol, seamana cu el, un jeg).
Raketul moldovean care respecta cartea si invatatura.
Cu doua floricele nu faci film.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif