Am synopsisul acasa, de la Asfalt Tango ... stiind ca tii la Caranfil am sa ma abtin si n-am sa creez un
WE LOVE BOB cu materialul de la Asfalt ... cu toate ca ar merita. E incredibil de prost si ma face sa ma intreb cum de a reusit sa ia banii cu asa ceva . Prietenii stiu de ce ? Sau poate nu e cazul si mi s-a pus mie pata pe Caranfil.
3)Filantropica
Asta e chiar penal,
nu m-am ras deloc la el cu toate ca dobitocii din sala erau pe jos. Cred ca am sa ma repet, dar n-am ce face.
Filmul prezinta niste situatii care mi se par "alien" pentru Romania si pentru orice tara, in general. Oricat de inventivi ar fi ai nostri ciorditori (indiferent de etnie), asa ceva n-ai sa vezi niciodata. Stii la ce ma refer.
Du-te tu la bancomat bine imbracat si cere niste bani ca ti-a ramas cardu' blocat in atm, sa vezi ce o sa sara baietii cu 50.000 la tine , care mai de care. Fundatia lui Dinica e o nascocire a unei minti bolnave. La fel si gaselnita cu restaurantele. Astia au niste sisteme bine puse la punct, si daca faci o faza din asta undeva nu mai intri nicaieri dupa.
Totul este supradimensionat si exagerat. In nici o scoala din Romania nu se intampla asa ceva , chiar daca exista un imens dispret fata de profesori "Saracu', lasa-l e profesor, e si el amarat!").
Toate situatiile sunt ireale, pana si faza de la inceput cu mare boss care-i da dascalului amarat (Diaconu) un teanc de bani.
Dispretul scriitorilor "clasici" fata de debutanti , hmmmm o fi ... totusi ..
Mercedesurile mediapro din fata liceului care-si deschid usile simultan la venirea beizadelelor de la ore - nu m-am ras.
Ce mi-a placut : Zamfirescu, poetul ratat care-si vindea creatii adhoc pe votca (bun rol, seamana cu el, un jeg).
Raketul moldovean care respecta cartea si invatatura.
Cu doua floricele nu faci film.