Tocmai citeam un interviu cu Hilary Swank in care se "lauda" cu greutatile pe care a trebuit sa le indure pentru a putea juca personajul din Million Dollar Baby si mi-a venit ideea acestui subiect: ce nu fac starurile pentru rolurile din filme.
De la slabit sau ingrasat, lasat barba, ras in cap, pana la nu stiu ce sporturi sau dubiosenii...m-am gandit ca e un subiect interesant...sa mai vedem si noi ce trebuie sa suporte favoritii nostri din spatele camerei pe langa invatatul scenariului.
Si daca tot am amintit de Hilary. Zilnic, sase zile pe saptamana, a trebuit sa faca pe boxeritza doua ore jumate si sa ridice greutati o ora jumate pentru a face muschii ceruti de producatori...antrenamentelor obisnuite s-a adaugat consumul a 210 grame de proteine zilnic (saracutza de ea a trebuit sa manance la fiecare ora jumate)...la fiecare masa a trebuit sa bea albusul de ou crud, neputand sa manance 8-12 oua fierte :sick:
dupa atatea antrenamente de box, frumoasei oscarizate a ajuns sa-i si placa sportul acesta, desi, inainte de a juca in Million Dollar Baby, n-a interesat-o deloc...daca la inceputul antrenamentelor isi cerea scuze dupa ce mai lovea pe cate unul, dupa un timp si-a intrat in "manusa" (chiar i-a spart unuia nasul, dupa care s-a intors zambind spre antrenorul ei

)
de stia un pic de box si in Boys Don't Cry...
so...hai sa comentam eforturile si patzaniile actorilor/actritelor inaintea, in timpul si dupa filmari