Ma bucur ca-l apreciati pe Bob. Sper ca in curand sa fie cat mai multi adepti ai maretului Bob.
Printre altele, Bob este si un sociolog si politolog desavarsit. Un fel de hurezeanu al vremurilor sale. Iata un dialog pilduitor intre serge si Bob:
serge: Nu-mi doresc decat mandria de a trai si de a muri frumos (speram cat mai grabnic), intr-o spendida izolare.
Bob: In societatea de azi nu exista izolare splendida.
Serge: Ba da tinere, atata timp cat nu m-atinge nici un strop din noroiul timpului de astazi. (serge e lovit de nostalgie, zambeste tamp)
Bob: Asadar Printze, sa nu facem nimic.
serge: A, n-am spus asta. Eu am vorbit pentru mine. Sa nu fac nimic. (iar zambeste tamp, mai incolo o sa si planga, la cei 80 de ani ai lui)
Bob: Nu intelegi ca societatea se schimba? In Rusia a castigat revolutia saracilor, in Germania si Italia sunt regimuri de dreapta (hopa, Bob are si inclinatii naziste), aici totu-i prafuit, traiti in afara realitatilor, sau nu mai traiti de mult.
serge: Poate, nici piramidele Egiptului nu mai traiesc de mult, dar exista ! :w00t: :w00t: :w00t: (wow ce descoperire)
Bob: Dar dumneavoastra nu va vine niciodata pofta (Bob iar are pofte) sa strigati , asa din plin, natural (Bob e iar lovit de naturalete), fara distinctie OHE !!! N-aveti uneori pofta sa strigati? Hai dupa mine :
OHE!!! Hai toata lumea dupa mineOHE!!! OHE!!! OHE!!! OHE!!! OHE!!!
|