Bogie, nu te pripi ... Bob e lunnnngggg si plin de intelepciune naturalista.
Maia catre serj : Ceai negru sau verde, mon Prince?
serge: Egal, scumpa doamna. (zice scumpa doamna de 60 de ori in film).
Maia: Mon Prince, sunt foarte necajita din cauza nepotului meu Bob. E un adversar declarat al distinctiei, dar un fanatic al naturaletei. :lol: Dupa parerea sa ar trebui sa mancam, sa ne comportam, sa vorbim toti la fel. (Bob e si comunist pe deasupra).
serge: Scumpa si nobila Doamna :sick: sunt convins ca nepotul domniei tale (cata eleganta nobila), are motive puternice sa gandeasca astfel (lui serge aproape ca-i pica placa din gura). De altfel, am auzit ca (pauza lunga) multi tineri gandesc la fel, eu nu pot si nu vreau sa-mi schimb opiniile. Eu sunt un model invechit (asta e clar !). As fi recunoscator domnule Bob (ce pleonasm), daca mi-ati face cinstea de a-mi arata motivele care duc la concluziile diametral opuse. (Bob isi suge dintii gratios).
Bob: Printze, motivele mele sunt simple. Urasc artificialul si distinctia de care vorbesti dumneata, o distinctie facuta piesa cu piesa si clipa de clipa in fata oglinzii. Mi se pare ceva fals si artificial ( :w00t: Bob musca dintr-un mar. Ii ramane niste zeama pe buze).
|