Originally Posted by mhflgr:
Vlad Zamfirescu nu este un actor atat de prost precum Bob, personajul pe care l-a interpretat in filmul lui nea Sergiu. De ex., in "Italiencele" mie mi-a placut.
|
Ba da , trust me , este. In Italiencele :sick: e cel putin la fel de penibil ca in orient. Zamfirescu asta, este
chiar Bob.
Spicuind din prea multele bobisme:
Maia: AHHHHHHH, BOB, uite-l pe Bob, nepotul meu. De curand doctor in drept :w00t: si fericit logodnic al Anei.
serge: Felicitari tinere, in special pentru logodnica. E o cinste pentru mine sa cunosc pe domnia ta. (caruta cu prosti e tir in filmul asta).
Bob: Ma bucur Printze, sunteti exact asa cum mi-am imaginat.
Maia (uda): Nu-i asa Printze, ca fac o pereche minunata. Cata tinerete, nu-i minunat !!! Nu spuneti nimic Printze? Bob e un adevarat sportiv, un schior excelent. :w00t: Ana-i mai plapanda. (Catre Ana) Dumneata schiezi?
Ana(rusinata ca o curca): Nu doamna.
Maia: Nici nu patinezi? Nu joci tenis?
Ana(la fel de rusinata): Nu doamna.
Maia: In schimb iti place sa te plimbi singura prin padure. (Vesnica padure, Bob e consternat. Face o fata de prost. Isi aduce aminte ca trebuie sa iasa la jogging, sa-i lanseze noua pereche de tenesi).
Maia: Bob, mananci ca un salbatic !
Bob: Ca un om tanti. Un om care are pofte(cata poezie).
Maia;Bob, vous etes imposible !!! O faci intentionat.
Bob:Sunt un timp imposibil pentru toata lumea, dar nici nu-ti inchipui cat de imposibil sunt pentru mine insumi. (Noi te iubim Bob, neconditionat).