Urmeaza citatele din Bob, cele mai cuminti , pentru inceput. Iata filosofia lui Bob :
"Bob: Nu inteleg Printze de ce esti impotriva naturaletei. A vorbi natural, a gesticula natural, a manca si a bea natural, la fel ca toti oamenii, mie mi se pare cu totul just. Dumneata nu nu dormi ca toti oamenii de rand ? Cand te doare ceva , nu te vaiti ca toti oamenii de rand ?
M uia, pardon Maia:OH, Bob esti imposibil !
Bob: Sarumana' tanti. (ii trimite niste bezele adorabile).
Nu te imbeti ca toti oamenii de rand, indiferent daca bei sampanie frantuzeasca si ei tuica mizerabila ? Nu urasti si nu iubesti ca ei ? Nu vrei sa te imbogatesti ca ei ? Nu mori Printze, asa cum mor si ei ?
serge: Poate ca ai dreptate. Dar tinere domn, oamenii nu se deosebesc numai prin educatie si bogatie. Ar fi oribil sa fim cu totii la fel. Da, da ...
Bob: Ne deosebim oricum. Noi bem sampanie, ei beau tuica. :w00t: Dar Printze, de ce trebuie neaparat sa ne deosebim si printr-un stil ca al dumitale, care e numai afectare, artificialitate si da-mi voie sa marturisesc pana la capat, cumplit de ridicol.
Maia: Bob, arrete ! Esti insuportabil !
serge: Poate o sa fii un avocat de mare succes, sa dea Dumnezeu. Pe mine nu m-ai convins. Nu recunosc decat realitatile din mine insumi..
Ma inviti sa traiesc in lumea celor multi, eu te poftesc in izolare, pe culmi. :w00t: (Ce a zis-o serge aici lui Bob!!!) Nu accepti ascensiunea, eu nu vreau coborarea.
Bob (vine tare din urma): Dar Printze, nu poti nega ca in acesta natura minunata, munti, paduri, totu-i natural ! (Bob mai recupereaza din handicap).
To be continued.... (vine partea aia cu OHE!!!)
|