Thread: WE LOVE BOB
View Single Post
Old 12 Jan 2005, 08:34   #1
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
WE LOVE BOB

Topicul asta a luat nastere in urma unei discutii avute cu Nightwane. I-am spus ca daca reuseste sa vada Orient Express dintr-o bucata e tare. Mie mi-a luat 6 ore (pauze de tigara, reveniri din soc etc). L-a descoperit si el , ca si mine, pe BOB, cel mai tampit personaj all times, vazut intr-un film romanesc.
Individul care-l joaca pe Bob cred ca a fost sofer pe la filmari sau cizmar. Oricum papa serj l-a distribuit in film.

Bob este un naturalist, ii place sa ragaie, sa se scarpine in c***, sa manance ca porcu', dar cel mai mult , lui Bob ii place natura, padurea. El alearga la inceput de secol 19 cu adidasii sai nike, luati din IDM prin frunzis. Bob asuda, bob iubeste transpiratia. Bob e un porc.

Bob are propriile filosofii despre viata , despre lume, despre rauri, ramuri. Bob iubeste femeia ca pe o cizma prafuita, el o pretuieste doar cand nu o mai are. Bob este un mare idiot !

Dar mai presus de toate bob este razbunator. Ca sa rascumpere moartea logodnicei, Bob vrea sa-l impuste pe serj. Nu are putere s-o faca. Misca pistolul in sus si-n jos ca o p**** beata. Bob este un las !

O sa revin cu citate din filosofia lui Bob !!! :w00t:
nume is offline   sendpm.gif