View Single Post
Old 12 Jan 2005, 00:26   #60
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by MinRep:

E un alt aspect al filmului care nu imi place. In timp ce Carrey fuge dintr-o amintire intr-alta, se construieste intriga ciudata intre personajele interpretate de Tom Wilkinson si Kirsten Dunst. Partea aceea din film nu mi s-a parut ca functioneaza. Nu stiu cine e de vina (Kaufman, Gondry sau cine a pus filmul cap la cap), dar ar fi fost mult mai bine sa se concentreze asupra cuplului Carrey-Winslet. Noul sub-plot, dupa parerea mea, face ca filmul sa-si piarda din farmec.

Mie partea asta de film mi se pare ca are rolul sa ilustreze ideea ca de fapt oamenii care apeleaza la stergerea amintirilor, revin la persoanele care pe care au incercat sa le uite... Asa se explica un pic de ce se intorc cei doi unul la celalalt. Folosind si povestea asta, ideea filmului capata un caracter mai general. Nu e o intamplare ca Jim Carrey si Kate Winslet se regasesc, e o chestie care se intampla frecvent cu toate persoanele care icnearca sa-i uite complet pe cei cu care au avut diverse relatii...