View Single Post
Old 10 Jan 2005, 20:03   #134
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by BeNnY:
Ce sa ne demonstrezi? Oricum, da-ne citate din Cunt te rugam, ce mai zice?
draga am inteles gresit,credeam ca e cunt este o prostioara in engleza,marea opera la raisone...este una dintre cele mai grele carti-este o trilogie-3 mari capitole si 3 mari concepte.dar si freud a fost un mare psihanalist la fel ca filosoful kant.
dar nu am chef sa imi rascolesc mintea acum.faza importanta este ca am vorbit cu directoarea si m-a programat pentru luna febroarie pentru a da o proba pentru actrita.
sti de ce imi pare rau ca la intrebarea daca sunt buna pt.actorie eu eu am raspuns modest ca incerc sa fiu eficienta,cand trebuia SUNT CEL MAI BUN actor in devenire-ca sunt buna!si ce imi mai pare rau ca am momente ca atunci sa am o ocazie sa o pierd din cauza orgolului sau a prostiei mele de moment,astazi am fost fraiera ca nu am dat si eu interviu la acea preselectie-acum mi-am schimbat ideile de azi,mmmmmmmmmm.mai bine ma apuc sa citesc ceva pt.scoala am inceput primul capitol la cartea"relatiile interpersonale-a gandi,a simti,a interactiona"nu stiu ce am sunt nervoasa,desi ar trebui sa fiu fericita de acordarea sansei de actrita la circ-sigur nu-i ca si la film ,dar asta e un inceput ,numai sa fiu acceptata.faza e ca poate imi incurca planurile,nu voi voi mai sti daca sa mai plec sau nu in afara,mai era acolo si agentia acea de care v-am vorbit care vrea sa colaboreze cu mine-uite de exemplu astazi pers.respectiva mi-a trimis 100 euro,mi-a incarcat cartela de italya cu 20 euo si eu nu am nimic cu aceasta pers. ,decat totul strict profesional ,ma simt chiar si datoare pentru amabilitatea de care a dat dovada,dar sunt apreciata,dar aici in rom.nu ei vror sa lucreze cu tine ,ci tu sa te faci apreciat.probabil sunt romancele frumoase si au se unde alege...etc,voi fi pusa iar in dubi acolo se si castiga mult mai bine si am avut mai multa bafta in tot decat in rom.,dar pe o parte e alta sa fi actrita in tara ta,sunt alte sentimente.....astept parerile