Originally Posted by Nightwane:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
merci la fel!dar lasa-i sa citeasca singuri sa inteleaga prin propria-i mentalitate.de cand am facut acel curs am citit si diferite carti din mass-media,televiziune..etc.ok pe diseara!trebuie sa ajung la circus globus am o invitatie de la directoare si apoi sa vorbesc,e posibil sa fiu actrita acolo,ma recomandat cineva,dar trebuie mai intai sa vad spectacolul si apoi ramane de vazut!uratim noroc pentru ce va fi si sa am posibilitatea de activitatea respectiva!asa ca trebuie sa mananc sa ma pregatesc si sa fac o baita caldaaaaaaaa,dar singurica  va povestesc dupa mai multe!sper sa am bafta imi doresc mult!
|
trist trist...faci baitza singurica-singurica. nasol. vezi sa n-adormi in cada. iti urez succes si sper sa ajungi actrita la circ, acolo unde iti doresti  eu vrea actriza de film ,dar pentru inceput ar fi super sa ma accepte ca actrita la circ.dar totusi sa nu imi fac iluzi desarte,inainte de a vedea cum stau luiocrurile.bafta si voua ,in tot ceea ce va doriti!cu baita m-am obisnuit sa fac si singurica,desi de la revelion a iesit o tentativa de companie,dar totul ramane de vazut!va pup!
AYE! AYE!
|