Originally Posted by Nightwane:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
de obicei citeam filozofie -kant -raison....,psihologi-cunoasterea omului,personalitate,....complexitatea psihicului uman..carti de cunoastere,utile pt.viata
|
asa asa...zi-le irene. zi-le de filosofia aia... zi de kant, de raison si de personalitate si de complexitatea pshicului. Stim ca poti.
Originally Posted by irene marlyne monroe:
iar eu am abilitatea de intelegere mare,chiar si coeficientul de inteligenta,am glumit!
|
:lol: :lol: :lol: nu tre sa ne explici, ca ne-am dat seama.merci la fel!dar lasa-i sa citeasca singuri sa inteleaga prin propria-i mentalitate.de cand am facut acel curs am citit si diferite carti din mass-media,televiziune..etc.ok pe diseara!trebuie sa ajung la circus globus am o invitatie de la directoare si apoi sa vorbesc,e posibil sa fiu actrita acolo,ma recomandat cineva,dar trebuie mai intai sa vad spectacolul si apoi ramane de vazut!uratim noroc pentru ce va fi si sa am posibilitatea de activitatea respectiva!asa ca trebuie sa mananc sa ma pregatesc si sa fac o baita caldaaaaaaaa,dar singurica  va povestesc dupa mai multe!sper sa am bafta imi doresc mult!
@obvious/: AYE! AYE!
|