Originally Posted by cherryblossom:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
... un alt mare scriitor rus tolstoievski-"razboi si pace","ana carenia"era o carte foarte groasa! :oops: am confundato cu cartea "demoni"scuze nu am citit ingeri si demoni,sau nu sunt sigura!
|
f*** off!!! tolstoievski??????? hahahaaaaaaaaa... draga mea, esti "crima si pedeapsa"... :lol:
|
scuze da tolstoi,si cred ca ,razboi si pace e una din operele lui.eu oricum citesc mai putin literatura ,numai ce imi trebuie sau citesc beletristica intr-o limba straina!de obicei citeam filozofie -kant -raison....,psihologi-cunoasterea omului,personalitate,....complexitatea psihicului uman..carti de cunoastere,utile pt.viata ,etcprin liceu mai citeam nostradamus,estrateresti,aurele pers.e drept ca din orice carte se invata ceva,si cum prefer sa imbin utilul cu placutul,citeam mai mult stiintifice,si mai putin romane...etc.atat ca cu memoria titlului stau mai slab si anumarului.....dar ce e mai important esteriorul numele sau ce inteleg?e ideal toate doua,dar...nu exista perfectiune,iar eu am abilitatea de intelegere mare,chiar si coeficientul de inteligenta,am glumit!