View Single Post
Old 08 Jan 2005, 20:53   #41
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by K's:
Originally Posted by Cinemania:
Gegen die Wand - mi-a placut Im Juli foarte mult...also wunder' mich Akin, mein Kumpel
Nu pot sa inteleg de ce filmul asta e asa de dorit, de apreciat si de premiat. Pentru ca vrea sa ascunda, sub o masca de intelegere fara alte sentimente nationale, ca nemtii ii pot tolera pe turci? Desi au umplut Germania de fast-food-uri unde vind Durum?
Pe mine m-a plictisit la tiff (3/5 cit am vazut din el)

no la faza cu toleranta fatza de turci nu m-am gandit ...poate ai dreptate...eu am privit filmul ca pe o comedioara de aventura simpla si dulcica...nici nu m-am asteptat la mai mult

in rest, stai linistit ca nu zic ca e cel mai cel...are o gramada de scapari...de ex. bancnotele romanesti care erau scoase din circulatie pentru timpul cand are loc actiunea sau romana stalcita in faza cand Daniel si Juli fura o Dacie , la care se adauga unele scene quasi penibile, dar daca m-as apuca sa fac praf fiecare film, ce-ar mai ramane?! I just had my 100 mins of fun si gata

PS: de ceva vreme Kebab-Dönner-ul e la moda prin "Shakin"-urile turcesti aflate aproape unul langa altul :shock: