cu drag astept:
House of Flying Daggers - Ziyi Zhang? Yimou Zhang? un nou pastel asiatic? pun pariu ca da...de-ar trece timpul mai repede
White Noise - m-a cam pus pe ganduri...sper sa nu cad sa-mi rup ceva dupa ce-l vizionez
Sideways - I have a hot spot for Giamatti
Blade: Trinity - mi-au placut primele doua, sper sa nu ma dezamageasca al treilea
Ray - cui nu-i place Ray Charles?! is curios cum arata biografia lui a la Hollywood 8)
Meet the Fockers - la fel de mult am asteptat si continuarea la Analyze This...si mi-a parut rau...sper sa nu fie cazul
The Final Cut - Robin Williams intr-un nou rol cu incarcatura psihologica...I like that...le are Mr. Flubber
Closer - Julia, Natalie & Jude laolalta...what could you ask for more...oricum, dupa ce-am vazut trailer-ul, filmul mi se pare interesant
A Very Long Engagement - doar pentru Tautou (I l :love: ve her) si Jeunet (pe el nu...dar tot ramane unul din regizorii mei preferati)
The Assassination of Richard Nixon - pentru Sean Penn a carui ascensiune cinematografica e evidenta...a primit un rol pe masura, I guess...
The Phantom of the Opera - It looks promising
Gegen die Wand - mi-a placut Im Juli foarte mult...also wunder' mich Akin, mein Kumpel
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events - pentru Jim, desigur...
Be Cool - now that'll be a lot of fun
A Love Song for Bobby Long - numai si numai pentru scumpa de Scarlett Johansson
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith - orice argumentatie ar fi superflua...may the Force be with us...
War of the Worlds - ...and with Spielberg, too
Unleeashed - mi-e dor de ceva actiune cu Jet Li
Million Dollar Baby - Hilary, Hilary, u make me tremble :love:
si TIFF-ul...neuitatul...incomensurabilul...doar in timpul lui iti dai seama cat de repede trece timpul