Originally Posted by EgoN:
|
1. e adevarat ca ti-am trimis pm dornic sa te cunosc si asta datorita faptului ca te-ai infatisat drept un scriitor al romaniei literare.
2. singurele lucruri care ne leaga e simpatia pt. america si a.l.s.
|
bine ca nu-mi ceri sa-ti explic de ce esti nefericit, pt ca suparat (de ce?)pana aproape de deraiere tot esti.
raspund scurt (pt ultima data) la aberatiile si aproximarile privind identitatea mea care, printre altele, n-ar trebui sa fie un subiect de discutie pt nimeni atata timp cat nu doresc eu acest lucru... ti-am raspuns pe pm ca sunt
herbert si credeam ca aici ar trebui sa se opreasca curiozitatea ta ghidata, cum afirmi, de bun-gust si bun-simt. inca un ultim detaliu: imi place sa joc intr-un spectacol - intotdeauna trist pt mine- cu personaje si masti. daca te intereseaza ceva, va trebui sa comunici cu cel pe care il scot eu in fata, daca nu - nu.
1. am scris, intr-o discutie complexa cu marx (ce vremuri!), ca public la rom literara si am buni prieteni si cunoscuti acolo. ma bucur ca ai citit, dar sunt trist ca ai inteles gresit. si totusi..., ca tot ma culpabilizezi de mare orgoliu, afirm ca astazi nu e pentru mine un titlu de glorie sa fiu de la rom. literara (cu tot respectul pt prietenii de acolo)...
2. te felicit ca ai simpatii pt america si pt ALS. e o buna alegere, e un semn de bun-gust. salut.