View Single Post
Old 05 Jan 2005, 10:17   #8
mhflgr
Senior

mhflgr

Originally Posted by nume:
Pe masura ce se indeparteaza evenimentele, amintirile devin mai neclare iar lumea are tendinta sa uite. Daca nu a facut-o deja.

Mare adevar grait-ai .
Cat despre Moore, la noi sistemul nu permite aparitia unui asemenea regizor si scriitor (eu am citit o cartea a lui, netradusa la noi, in care se lua si de Clinton & democrati, nu numai de Bush & republicanii lui). E nevoie de o democratie autentica pentru un Moore.
Revenind la "Sindromul Timisoara", eu ma asteptam sa fie mult mai prost (ceea ce nu inseamna ca nu e prost ). Oricum, anul trecut au fost filme mult mai penale: Blaier, Carmazan (de 2 ori) sau Nicolaescu.
Ce m-a amuzat la filmul asta e ca, pe langa faptul ca a avut de-a lungul realizarii (a durat ceva timp ) 2 regizori, exista si cate 2 actori pe un rol (Ioana Macarie si putin Ilinca Goia, Serban Ionescu si putin Gheorghe Dinica - poate mai sunt si altii, dar numai pe astia i-am detectat eu). S-au grabit atat de mult sa-l lanseze in decembrie ca le-a fost lene sa filmeze din nou cateva cadre cu noii actori sau macar sa le scoata... Unde mai poti vedea asa ceva? Poate doar in "Santa Barbara" ...