Thread: The Punisher
View Single Post
Old 04 Jan 2005, 16:49   #16
Bogie
Guru

Bogie

Quote:
ok... usor Lady S ... nu-i nimic... e o tara libera... oamenii au dreptul la pare...
Intr-adevar , fiecare are dreptul la parerea lui...dar ce sens ar avea forumul asta daca nu am discuta aceste pareri? sa zica fiecare "mie-mi place si gata". Ar fi absurd. Sa nu ne temem sa dam verdicte...sa fim transanti ori de cate ori putem..."filmul asta e bun, asta e prost".

Quote:
Mi-e mi-a placut..... Fanilor adevarati le-a placut, si asta este ce conteaza cu adevarat.
Ok...dar sa nu vina cineva si sa-mi spuna cat de meserias e filmul....iti place, foarte bine...dar recunoaste ca e stupid...si mie imi plac unele filme penibile, dar sunt primul care recunoaste aceste lucru....

Quote:
You know... greu mai e pt unii oameni sa inteleaga ca doar pentru ca nu le-a placut lor nu inseamna ca un film este prost.
Ai dreptate...daca nu iti place un film, nu inseamna neaparat ca e prost....dar si aici sint deosebiri....mie nu prea imi place David Lynch....sau "Idiotii"...unele filme nu-s pe gustul meu, asta nu le face proaste....dar un film ca asta :sick: :sick:

Quote:
Si doar pentru ca unei persoane ii place un film, acea persoana nu este neaparat proasta. .

Nu era vorba de prostie...cat despre gusturi cinematografice....ce parere crezi ca am de unul caruia ii place Adrian Minune, Bosquito sau Pepe? e tot una sa-ti placa muzica asta si filme ca Punisher sau Torque.