Originally Posted by ricutza:
|
kaufman mi se pare genial...cred ca e primul scenarist pe care chiar l-am remarcat si m-as duce la un film al carui scenariu il semneaza, fara sa mai stiu absolut nimic nici de distributie, nici de regizor! omul mi se pare ca are o mica obsesie legata de mintea umana, dar atata vreme cat abordeaza aceasta idee in situatii total diferite, nu am nici o problema cu ea.
|
Omul de fapt ne lasa sa intelegem altceva despre viata lui personala in Adaptation, desi reia plicticoasa tema a geniului pustiu, neinteles, inadaptat si cum o mai

, filmul reuseste sa fie touching daca ai rabdare sa il vezi integral. Un film adaptat, depsre ohideele si oamenii care sint nevoiti sa se adapteze. Si nu e nevoie de joint pe farfurie, cum recomanda Gorzo sa fie servit.
Cit despre "Eternal...", numai bilute colorate.
Carrey cu al doilea rol in care imi place, Winslet la fel (primul pentru ea fiind cel din Iris), realizarea si mai nebunatica, dar in aceleasi note ca in clipuri- uitase Ambra sa zica o scena care m-a infiorat mai mult decit orice horroras de doi bani (ca The Ring): Carrey incearca succesiv sa intoarca cu fata spre el un personaj masculin, dar ceea ce vede e tot un spate. brrr...