Originally Posted by nume:
@notorious Te repeti, deja ma musti de c**.
Am sa incerc sa te las... tu gasesti ca Dodgeball e totusi film, te-a pedepsit natura deja, sunt razbunat.
Sa-mi dai o adresa de cp. sa-ti trimit video meu vechi si un ciorchine de banane. Sa inceapa dansul maimutoiului !
|
1. ai absoluta dreptate - noi doi trebuie sa ne ocolim, este singura cale. dar sper ca ai sa renunti (cel putin in cazul meu) s-o mai faci pe jandarmul intepat (ai facut-o cu dino, cu mine, cu i_matei si pun pariu ca mai sunt multi altii). esti idiot, amice: daca te legi de tot ce nu-ti gadila circumvolutiunile, din ce zic forumistii, ai sa sfarsesti prin a ti-i pune in cap pe toti. ce ai de castigat din asta ? esti idiot daca nu realizezi asta, si o spun pe bune, amice doctore. am zis-o si lui korben si lui herbert, dar asta pt ca ne enervaseram, acum am lasat-o moarta, pt ca AVEM ce discuta despre film pe forumul asta.
2. spuneai pe 'snuffs' o aberatie de genul ca nus' ce doctor facea disectie pe o mortaciune, si toti cadeau ca mustele in timpul operatiei, numai tu ai ramas in picioare. conform logicii tale, ia zi: esti de luat la misto, docule ? mai ramanea sa adaugi ca in timpul asta tu chiar iti serveai sandwich-ul cu pui in duhoarea indescriptibila. esti deosebit, docule...
3. tot nu m-ai lamurit in privinta postarilor impertinente de pe 'furia'.
4. am uitat sa ma biciuiesc pe spinare ca am putut sa-l iau pe 'dodgeball' drept Film. inutil sa-ti mai aduc aminte ca nici mie nu mi-a placut, dar mi s-a parut ca exagerezi.
5. cand o sa-mi moara pisica, o sa am grija sa te chem sa-i faci autopsie. si sa-ti pastrez o banana ca sa nu-ti ghioraie matele de foame.
dar bottom line-ul, doctore, e ca trebuie sa ne ocolim...