Originally Posted by nume:
@ notorious
1. Nici tu nu ma incanti in mod deosebit, dar cu siguranta ma enervezi.
2. Nu credeam ca imi trebuie de aprobare de la tine ca sa intervin intr-o discutie. Intervin unde vreau, cand vreau.
|
intervino unde vrei, cand vrei, dar tot bashit intervii.
3. Era logic sa ma iau de tine. Te c**** pe tine ca tu pe vremea lui Ceausescu aveai video si te uitai non stop la Tom si Jerry.
Mai urma sa zici ca mancai si banane si alte micisme din astea tipice pentru epoca aia. Am simtit in posturile tale reactia unui fiu de colonel la secu' (totusi gradul e supraestimat).
|
draga dle doctor, logica desfide afirmatiile tale. cearta nu are cum sa fie (si nici nu va fi vreodata) un act logic. cel putin nu atunci cand avem de-a face cu asemenea motive idioate.
nu ai reusit sa-mi dai un motiv logic pt care te-ai bagat ca musca-n lapte (sa nu zic in kkt) (comparatie este estimata normal) in conversatia aia
despre film.
in conceptia mea de libertarian, nu este normal sa raspunzi cu agresiune fata de nonagresor. asadar, te rog recunoaste ca reactia ta de securist intepat in cur nu ti-a adus decat prilejul de a primi suturi.
4. Daca tot ai o memorie de elefant (asa cum lesne se observa aici), o sa-ti aduci aminte singur cum incercai sa ma contrazici pe Furia, aiurea.
|
adu argumente, doctore, nu mai da cu bata-n balta ! te provoc sa aduci argumente si citate. ai sa remarci tu insuti ca NU AI DE UNDE.
5. "(dar tu esti mai nou si doar insetat de afirmatie, de unde observ si nr extrem de mare de mesaje lansat intr-un timp atat de scurt...)."
(L)aberezi, vroiai sa spui afirmare. E ceva sa fii cineva pe forumul asta, te ajuta in viata.
Judeci aiurea, n-ai de unde sa stii. Rezulta : sari ca muta cu concluziile.
|
per ansamblu, din reactia ta violenta, nu pot sa deduc decat ca am dreptate. nu-i rau sa fii cineva pe forumul asta - iti aduce o colaborarea prolifica. tu doar te straduiesti sa te bage cineva in seama, dar n-ai sa reusesti in veci, dle doctor, cu asemenea postari tembele.
daca mai uzam de un asemenea limbaj dur, emanuel & co. iar ne cenzureaza. asadar, lasa pe targa limbajul dtale de macelar, sau daca nu, du-te la iarmaroc.