Originally Posted by Floydman:
dupa ce pitbull mi-a spus personal lucruri despre acest film, parca as vrea sa il vad. de ce nu se poate? pitbull, povesteste faza cu spania!
bref, stiti ce cred eu? eu cred ca E POSIBIL ca almolodovar sa fi COPIAT SITUATIA PREMISA. e pe gustul lui.
|
No, iacä:
Fix cu un an si ceva înainte, un päcälici de românash care s-a aranjat la televiziunea din Madrid mi-a promis cä-mi gäseste un post acolo, si mi-a cerut de urgentä o casetä cu ceva lucrat de mine. I-am trimis "Neînvinsä-i dragostea". De-atunci, liniste si-ntunecime...
Deci, TEORETIC, e posibil ca Almodovar sä-mi fi väzut filmul. E chiar MULT MAI posibil sä fi luat de-acolo subiectul, nu din "Expres Magazin" (N.B.: de fapt, articolul apäruse acolo, nu în "Ev. zilei", da' lumea a uitat).
Totusi, insist. Deosebirile dintre cele douä filme sunt atât de mari, încât nici nu se poate vorbi despre "plagiat". DACA s-a inspirat de la mine, a fäcut-o strict în limite legale, si etice totodatä
* * *
Tot ästa e si motivul pentru care deocamdatä nu poti vedea filmul, Floydule: caseta s-a dus, si pur si simplu n-am avut timp sä mä duc la arhivä si sä fac alta, sau un DVD. De patru ani, tot amân. Dar, one day...