Originally Posted by nume:
@ Dino
"NAI"- este un instrument muzical, dar tu na-i de unde sa stii.
!
|
Hehe, aici nu m-ai prins. Interesanta capcana cu "na-i" in loc de varianta castigatoare "n-ai". Asta in caz ca a vrut sa fie o capcana, un fel de ironie la patrat. Daca n-a fost o ironie la maxim e nasol, se pare ca
ma-i corectat cu o greseala. Dar hai sa zicem ca ai un spirit fin, asa ca apreciez gluma.
Originally Posted by nume:
Ce pm faci atata teorie a chibritului, ca la sfarsit sa termini cu de gustibus.
Daca e cu de gustibus, zi parerea ta despre film si taci dracu din gura !
|
Mda, faza e ca de fapt eu nu prea scriam pt nightwane, eu scriam pt cei care citeau postul lui asa argumentat solid si s-ar fi lasat convinsi de el. Asta e, n-am avut ce face la momentul ala si m-am erijat in aparatorul filmului in fata criticului adversar, un fel de "stati fratilor asa ca asta poate suna convingator si argumentat dar totusi trebuie sa mergem la film si sa votam cu Basescu, chiar daca nightwane si CTP combat bine impotriva. Uite de ce:"
Pana mea, ma joc si eu de-a oamenii mari pe forum.
Si am terminat cu "de gustibus" pt ca asta e adevarul, da , pe unii poate sa ii dezamageasca filmul.
Nu-i frumos totusi sa ma iei cu "...and shut the fuck up" cum ai vazut tu in filme ca fac tipii hotarati. Am priceput, esti un nickname dintr-o bucata, o sa incerc sa scriu de aici incolo fara sa te enervez