Originally Posted by nume:
Credeam ca nu mai e nevoie sa-ti reimprospatez memoria, care se pare ca e foarte scurta la tine.
Ce zici de discutiile de la film in general, pe marginea Furiei si a regizoruli Radu Muntean. A? Ta, tam !!!
In ce hal ai putut respecta opiniile interlocuitorului. Redeschidem taraba, sau lasam purceaua moarta in cotetz ?
|
bine, deci hai sa vedem...
mai intai, te rog sa te mai uiti pe thread-ul cu pricina si sa-mi arati unde te-am tratat cu dispret. hai mai bine sa-ti reimprospatez
eu memoria: cum a inceput cearta intre mine si nume. stateam linistit pe 'alien vs predator', cand ma trezesc cu o interventie netam-nesam din partea unui tip care nici nu ma incanta, nici nu ma enerva (asta esti tu) si cu care n-am schimbat nu stiu ce cuvinte ofensatoare inainte. in interventia in cauza imi abureai ceva de genul 'cand eram pe vremea comunismului, eu aveam video...' si alte baliverne. nu inteleg cu ce anume te-am atacat pe topicul cu desenele animate ca sa te bagi in seama in felul asta, dar se pare ca ai facut-o. si nimic nu este mai inutil decat misto-ul grobian
fara nici o motivatie: spune foarte multe despre persoana cu pricina.
apoi, desi ti-am atras atentia destul de politicos ca te bagi in seama din nimic, tu ai insistat, numindu-ma 'lache flauchat' (remarca evident preluata din alta parte), apoi invitandu-ma sa ma scald in dunare (=mistocareala de mahala), pana cand conversatia noastra a fost cenzurata. motivul: orgoliul dumitale extrem de usor excitabil, care te-a impiedicat sa renunti cand in mod evident era cazul, si pretentia puerila de a ramane 'cu vorba-n gura'.
cu toate acestea, am avut bunul simt sa incerc sa discut pertinent cu tine pe subiectul 'furiei', exprimandu-mi opinia in stil propriu, considerand ca exagerezi clasandu-l drept cel mai bun film romanesc dupa '89. tu, in schimb, ai dat inapoi cu toane, 'n-am cu cine sa vorbesc' si parca ai mai spus ceva (=ignoranta). se stie de majoritatea utilizatorilor de pe cinemagia ca se poate polemiza cu mine pe marginea oricarui film vazut (dar tu esti mai nou si doar insetat de afirmatie, de unde observ si nr extrem de mare de mesaje lansat intr-un timp atat de scurt...).
astept (serios!) sa fiu contrazis. cu argumente. si eventual citate, daca consideri ca am fost badaran cand
nu trebuia.