Thread: Garden State
View Single Post
Old 29 Dec 2004, 03:34   #15
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Aºa porcãrie nu-mi imaginam sã vãd. Nu mi s-a pãrut nimic romantic ºi nimic comic. E un film de duzinã american, plin de cliºee, lipsit de orice implicare emoþionalã. Am rezistat cu mari eforturi pînã la capãt, cu greu am suportat moaca de idiot a actorului principal, care mai e ºi regizor. Doamne, ce faþã de retardat avea. Iar tipa la fel, o fetiþã proastã pe care-þi vine sã o plezneºti (Natalie Portman, pe care o mai vãzusem în Everyone Says I Love You sau în Leon, acolo joacã domne! deci nu ea e de vinã pentru personajul de aici, ci regizorul). Numai din poster îþi dai seama de asta iar filmul nu face decît sã confirme.
Nota 3/10
Îmi pare rãu cã voi rãni pe niºte prieteni de pe forum spunînd asta, dar n-am ce sã fac. Pentru Korben, spun totuºi cã este mult mai prost decît Eternal Sunshine... despre care nu pot sã afirm cã este de duzinã, dar tot are personaje enervante, nu chiar aºa de insuportabile ca în Garden State totuºi. Adicã e Film pe lîngã ãsta.
Pentru ceilalþi care încã au impresia cã e au vãzut în Garden State un film romantic autentic, un mesaj am: Go see Before Sunset or 2046 (evident dacã aþi fost 'iniþiaþi' cu Before Sunrise, respectiv In the Mood for Love - cel puþin)!