Thread: Ocean's Twelve
View Single Post
Old 26 Dec 2004, 14:17   #14
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by MinRep:
Scena e intentionat facuta ca sa trimita la "Entrapement". Numai ca aici e mult mai bine realizata.

nu face trimitere la 'entrapment', n-ai auzit ca-l omagiaza pe simon templar ?? (as, minte de trepadus neoropsit !)

acum, serios vorbind, minrep, scena cu pricina nu mi se pare deloc o 'trimitere' inspirata: daca vrei sa faci asa ceva, ar trebui sa scoti scena pe care o citezi din context (in cazul de fata, nu mai poate fi vorba de un ALT jaf, e prea cusut cu ata alba...), pt ca risti sa pari un plagiator marunt. si oricum, scena din 'ocean's twelve' este inepta: chiar daca niciodata n-am cautat logica in peliculele de orice gen, este prea trasa de mot intr-un film care pesemne se vrea 'istet'.

scuze, dar OT ramane doar o minora pelicula facuta la comanda, cu un scenariu carpit si un soderbergh decazut... ptiu, si mie caruia chiar imi placuse 'solaris'-ul facut de el impreuna cu clooney... ghinion!