View Single Post
Old 21 Dec 2004, 00:12   #72
rollygm
Novice

rollygm

Send a message via ICQ to rollygm Send a message via AIM to rollygm Send a message via MSN to rollygm Send a message via Yahoo to rollygm
sunt stupid eu?

Oameni... am 16 ani si probabil ca nu o sa ma luati in serios...
Dar fratilor... mie nu mi s-a parut ca Shrek 2 a fost porcarie! Oamenii aia au reusit sa faca un film animat in intregime pe calculator superb... grafica e curata ca lacrima si totul e facut foarte realist. In plus subiectul e destul de bine conceput si intreg filmu se vrea un basm animat cu personaje complexe. Poate ca sunt eu stupid ca am 16 ani si vad lucrurile altfel... dar incercati si voi, adultii, criticii de film etc. sa vedeti si partea buna a filmelor. Si nu mai laudati atata filmele filozofice si dramele alea plictisitoare (care inteleg ca sunt o adevarata arta) pentru ca publicul din ziua de azi (nu ma refer la romani, care pun pariu ca asteapta un lung metraj cu stirile de la ora 5) vrea sa se distreze la cinema... sa vada filmul! nu sa adoarma pe scaun si sa se scoale dupa ce s-a terminat, fara portofel si pantofi in picioare. Va rog sa nu ma injurati! multumesc.
Asa... pai cel mai prost film de anu asta io zic ca a fost, pe langa orient express, ocean's 12. Filmu asta e de-a dreptu infect... nu are subiect, nu are logica, nu are pic de haz, sau actiune si mai ales nu are cu ce si cu cine. L-au bagat (ca si in primu) pe brad pitt (fermecatoru') si pe clooney...etc... actori super "buni" si cunoscuti... dar intreg filmu lasa de dorit. Io sincer, abia asteptam sa vad filmu asta si dupa ce l-am vazut am ramas cu un gust amar (probabil era si de la cola). ma rog... primu a fost marfa... asta sucked. salut :sick: