[quote="irene marlyne monroe"]
Originally Posted by keyzer soze:
Bravo irene, viata lui marilyn monroe e si cartea mea preferata :sick:
Si da, uneori imi place si mie sa citesc... placerea din ochii vagaboandelor carora le dau mu ie la-naltime
In alta ordine de idei, pentru cei pasionati de Deleuze, va recomand 'A Thousand Years of Non-Linear History' a lui Manuel de Landa si, pentru cei preocupati de lecturi usoare si nu prea, 'Anul mortii lui Ricardo Reis' de Jose Saramago.
|
ce
nesimtit esti!sau ai vrea tu sa dai m*** ,dar din pacate e posibil in visele tale/imaginatie!ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!nu categoriza femei usoare,poate doar femei care folosesc barbarbati pt.placeri sexuale!e firesc sa simti nevoia de aceasta placere,nu?iar daca esti o fire dura si foarte greu de dus la pat poti sa ai si momentul slabiciuni cand doresti un barbat,dar asta nu inseamna ca esti femeie usora ci barbat folosit! :oops:[/quotesunt dornica de a cunoaste persoana care m-a facut cel mai tare sa sufar pe forum!avem ocazia maine la frame,ora 18!nu o rata!