View Single Post
Old 19 Dec 2004, 19:25   #792
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by notorious:
Originally Posted by nume:
Filmul este exact asa cum e si societatea romaneasca cu o singura adaugire : unii din voi n-au cum sa inteleleaga societatea asta, pentru ca mai conteaza si cercurile pe care le frecventezi sau le-ai frecventat la un anumit moment din viata. Din punctul asta de vedere eu sunt un sustinator fara rezerve al filmului. Regizorul zugraveste o lume care exista, nu fantasme cu traficanti de droguri care pun in mana unor pusti gaozari "marfa" de zeci de mii de dolari.

5. ca (printr-un remarcabil limbaj aluziv) consideri personajele din filmul lui puiu niste 'fantasme' care n-au nici o legatura cu realitatea, desi filmul sau, trebuie sa recunosti, este infinit mai realist decat 'furia' lui muntean: personajele sunt mult mai atasante si mai 'populare' (da-mi voie sa folosesc o expresie mai putin academica), macar capul mafiot (!) sau fetzele ce apar in scena 'livrarii' (perfecte!), impresia de groaza pe care o lasa finalul este mult mai autentica si mai credibila etc.

Marfa ... e un c**** ieftin, filmat aproape no budget. De la filmul asta am asteptat un singur lucru : sa se termine dracu' o data. Drumul ala pe care il fac protagonisti pare interminabil , urmarirea lor de catre recuperatorii in jeep-ul rosu e de tot rahatul. E inexplicabil cum acestia ajung inaintea dubei. Mai sunt si morti pe deasupra. Cine dreaq i-a omorat ? De ce mai era nevoie sa-i bage pe tineri la inaintare daca viteazul traficant Vasilescu (apropo cel mai prost rol al lui ever), era in masura sa-si rezolve singur problemele. Tipa aia care mananca inghetata e scarboasa. :sick:

Inca ceva, ce vroiai sa faca Gabonu cand isi vede odrasla moarta? Sa topaie de bucurie? Cand tiganusul o ia pe Dorina Chiriac de mana, trage de ea, iti poti inchipui ca cine stie ce vrea sa-i faca. Viitorul bulibasa nu dorea decat sa-i arate trenuletul marfa pe care l-a primit. Semn ca odrasla nu are nici o vina , e doar un copil ca oricare altul , nascut intr-un loc in care nimeni nu ar trebui sa se nasca. Analogia cu Nasul e nepotrivita, semn ca te-ai uitat la prea multe filme americane.Vorbesc degeaba , n-am cu cine...
nume is offline   sendpm.gif