Thread: Gramatica
View Single Post
Old 19 Dec 2004, 01:28   #21
europe_east
Guru

europe_east

Vad ca ironia din mesajul meu initial v-a cam scapat... Nu va imaginati ca eu chiar speram ca se poate schimba ceva pe aici. Initial era o intrebare retorica si nascuta din tristete. Despre democratie ar fi multe lucruri de zis. Unul din ele ar fi ca implica niste reguli clar stabilite si apoi respectate, si nicidecum lipsa totala a regulilor. Legatura cu IMDB-ul era ca si pe listele de discutii de acolo, daca anumite mesaje contin simptome alarmante, aceste mesaje sunt sterse de moderatori.

Interesant sa constat ca in loc sa ma judecati dupa ce scriu, ma judecati dupe ce va imaginati voi ca inseamna faptul ca in dreptul numelui europe_east scrie "Austin, TX". MinRep si Herbert cred ca au gasit tonul potrivit si au inteles si gandul cu care a fost scris mesajul initial. Dar unii v-ati cam luat pur simplu de mine. Jay, ce sa zic, ma sochezi si ma dezamagesti cu tonul tau. E trist intr-adevar ca a ajuns cineva care nu se afla in Romania sa faca observatii despre gramatica romanilor din tara.

Anyway. Ajunsesem la parerea lui Herbert: problema Forumului nu e Gramatica. La urma urmelor la Korben eu nici nu remarc greselile, ma intereseaza ce scrie si ii inteleg mesajele, in ciuda "detaliilor" astora. E chiar fain asa cum scrie, cu litera mica, etc. Si asta pentru ca acolo exista CALITATE. Si culmea e ca de multe ori acolo unde gramatica e corecta, exista si calitate. Mai rar invers. Cam asta ar fi.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif