Thread: Gramatica
View Single Post
Old 18 Dec 2004, 14:35   #17
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by nume:
Pe dracu, singurul lucru misto la acest forum este ca moderatorii nu se baga , nu instaureaza cenzura idioata, exagerata si platitoare de polite, asa cum se intampla in alte parti.
Cinemagia e singurul forum serios unde poti scrie ce vrei. Ganditi-va ca am avea unul sau doi moderatori care ar sta calare pe noi 24 din 24, un fel de politie ideatica si lingvistica care ne-ar arde cu sanctiuni , avertismente , ban-uri temporare etc. Nu ar mai scrie nimeni , si daca ar face-o ar fi foarte plictisitor. In plus, incercati sa judecati forumul ca pe o microsocietate care se autoregleza, curata si isi inlatura elementele "antisociale"de la sine. Cat o sa mai poata cel care se ascunde in spatele lui monroe s-o duca asa ? Se va plictisi la un moment dat, sau se va da singur in vileag admirandu-se cat de tare a putut fi el.
Pentru gramaticosii exasperanti , vexati vezi doamne de niste cuvinte pe care le aud zi de zi , uneori si la tv, recomand crearea unui forum de genul Scanteia cinema ; Utc-istii cinefili discuta inflacarat sau Hei rup brigadieri cinefili.
In plus ar fi chiar plictisitor ca totul sa fie in perfecta ordine, toti sa scrie aliniati ca in clasele primare, sa fie un fel e rai cinemagia. :lol: Nu ar mai avea nici un farmec.
nume, ai facut o pledoarie excelenta, dar paralela cu ce am sugerat eu. libertatea e totul si nu se pune in discutie... eu reprosam o lipsa de profesionalism si de "implicare" - in ideea performantei, a mai binelui - a moderatorilor...
Cinemagia e, totusi, un site oarecum specializat. vorbarie libera si dezinhibata si poate face, slava domnului, pe atatea site-uri. aici ar trebui sa se discute mai mult despre film, despre artele conexe filmului s. cl.