Thread: Gramatica
View Single Post
Old 18 Dec 2004, 00:31   #14
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by europe_east:
Herbert, ai categoric dreptate despre calitatea dialogului de aici. E la pamant intr-adevar. Eu cel putin nu cred ca am depasit faza amatorismului, dar macar incerc sa nu pic in celelalte pacate: scrisul aiurea, insulte, vulgaritati. Acest thread inseamna doar ca pe mine ma exaspereaza sa citesc chestii precum cele care zac acum la Vreau sa stiu. Serios, eu cred ca ar trebui puse niste limite. Poate nu asa extreme, dar macar o curatenie ici colo... Inteleg ca internetul vine cu niste minusuri: lumea scrie repede, mai arunca litere aiurea, asta da, se intampla. Da' de-aici si pana la greseli grave de gramatica repetate...

Si Herbert, daca tot ai pus punctul pe i, care-i remediul? Ce-i de facut ca sa avem o discutie interesanta aici? Fara snobisme, ci pur si simplu O DISCUTIE?

daca moderatorii Cinemagia n-ar trai doar bucuria mediocra ca sunt moderatori (de pilda: pot sa afle IP -urile, sa stearga mesajele, sa citeasca mp-urile, sa ne baneze...), ci le-ar pasa cum arata si cum evolueaza site-ul, ar putea schimba lucrurile in bine. e si o problema de competenta, de bun-gust, de orgoliu... sugestiile (ideile) ar trebui sa vina din partea lor. din pacate, n-am remarcat acest lucru. schimbarile pe acest site - de cand il frecventez eu - s-au facut la sugestiile si la insistentele forumistilor...
mi se pare evidenta o lipsa de profesionalism. revelator e si cum arata - jalnic - revista Cinemagia. sper - mai sper -sa nu ajung sa scriu cuvantul impostura.