View Single Post
Old 15 Dec 2004, 22:19   #129
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Nae:
irene... stii, neamtu' are un proverb: "nimm dein Mund nicht so voll." in libera traducere ar fi: nu-ti umple gura prea mult.
pai apoi se supara ceilalti!-am glumit!dar stiti ca si supararea mea e legata de un neamt!deja am vorbit si cu o amica nu stiu daca e ok ce am facut!e varianta:1. de a fi pierdut ocazia visurilar mele de a merge la filmari si de apoza,mai ales in playboi,findca nu am facut un compromis de a ma culca cu o persoana pe care e a 2-a data cand o vad-si nu sunt sigura de ceea ce simt pentru ea.sau 2.este foarte bine mai ales ca putea fi un teatru si promisiuni in vant si nici nu am simtit dorinta de a ma culca cu el pe moment.faza e ca nici nu stiu daca intr-adevar era producator si ar fi facut ceva pt.mine si mai ales nu mi-a dat ocazia de a vedea cum stau lucrurile sau ceva concret-fapte.asa poate orisicine sa vina sa promita la infinit si apoi pauza-eu una sunt de cuvant!dar m-a si conditionat neacordandu-mi cel putin o zi!nu stiu voi ce credeti?am facut rau ca nu am acceptat indiferent de consecinte?