View Single Post
Old 15 Dec 2004, 09:48   #113
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by herbert:

aproape ca te uitasem, ambigenule...
ai ajuns si tu - grafoman si frustrat cum esti (toate editurile si redactiile ti-au aruncat pana acum manuscrisele in cap...) - sa poti sa verifici/controlezi si tu ceva... vad ca incepi sa crezi ca poti santaja lumea. visul tau mediocru a fost sa te asezi la pupitru si sa afli IP-urile utilizatorilor. ar trebui sa le multumim cu totii moderatorilor de la Cinemagia, care au lasat un asemenea personaj - mediocru, razbunator - sa intre in viscerele site-ului. un site care, printre altele, garanteaza anonimatul.
si care-i problema ta?... (alte nume cu care pot semna sunt: GOGOL. Azazelo, Marcel, Ilarion, Kiara - personajele cartilor mele)
stiu ca ai feeling pentru miasme, dar aici se discuta civilizat. de ce te-ai bagat? nu e nimic de papat. nici macar rahat.
eu te trimit pe (in) pm.
pt mine deocamdata nu existi.

Hai sa-ti bagi tu limba-n ma-ta.
Pe linga faptul ca nu m-ai uitat - hence inhibarea ta ante portas (la portile Iconoclastului si Clasicului, I mean) - te temi acum ca identitatile tale de imprumut - shit, era sa zic cacat - au fost deconspirate. Nu de alta, dar tu erai cel care se batea cu pula peste gura ca herbert nu e acelasi cu marcur. Mi-as fi pus mintea la contributie mai mult sa iti azvirl un mesaj dar acum, ca stiu ce animal haladuieste sub numele tau, mi se pare ca nu imi meriti efortul, doar dispretul. Dispretul pe care il ai pentru cacat atunci cind te chinuiesti sa il eviti, dar pe care, eventually, esti obligat sa calci.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif