Originally Posted by Ambra Blu:
Cu care fesa ai gindit-o pe asta? Marcu sau herbert? Linisti nu are plural. Liniste, da. Asta una. Legat de identitatea pe care ti-o tot scuturi flasc - nu ca ai fi mare brinza - ai fi curios sa vezi cite iti poate spune un IP de calculator.
|
aproape ca te uitasem, ambigenule...
ai ajuns si tu - grafoman si frustrat cum esti (toate editurile si redactiile ti-au aruncat pana acum manuscrisele in cap...) - sa poti sa verifici/controlezi si tu ceva... vad ca incepi sa crezi ca poti santaja lumea. visul tau mediocru a fost sa te asezi la pupitru si sa afli IP-urile utilizatorilor. ar trebui sa le multumim cu totii moderatorilor de la Cinemagia, care au lasat un asemenea personaj - mediocru, razbunator - sa intre in viscerele site-ului. un site care, printre altele, garanteaza anonimatul.
si care-i problema ta?... (alte nume cu care pot semna sunt: GOGOL. Azazelo, Marcel, Ilarion, Kiara - personajele cartilor mele)
stiu ca ai feeling pentru miasme, dar aici se discuta civilizat. de ce te-ai bagat? nu e nimic de papat. nici macar rahat.
eu te trimit pe (in) pm.
pt mine deocamdata nu existi.