in ceea ce priveste scurt-metrajele de scoala nu sunt de aceasi parere cu voi pt.ca uitati un lucru,acolo se experimenteaza.din start pleci la drum cu multe semne de ???.toti isi propun sa fie geniali,dar e foarte greu atunci cand nu ai camera,sunet si mai stiu eu ce..eu nu vreau sa le iau apararea,dar e foarte complicat sa treci de rahatul ala de cenzura.cu reclamele aveti perfecta dreptate,iar eu o s-o las mai moale.cu toate ca exista reclame mult mai bune decat o gramada de filme romanesti.acum hai sa fim cinstiti,daca vreunuia dintre voi i s-ar propune sa regizeze o reclama,s-ar duce?si daca da,de ce?cateodata e foarte greu sa ai o atitudine inteleapta pt.ca esti presat de lipsa de bani sau de a exista intr-un mod decent.noi la puric la trupa jucam de cele mai multe ori fara bani,dar asta nu e normal.valoarea e platita foarte prost,iar nonvaloarea foarte bine,dar asta o stiti si voi.rebengiuc sau irina petrescu daca ar fi trait in aceste vremuri nu stiu cum ar mai fi stat lucrurile.si hai sa fim seriosi,fiecare are doza lui de compromis.grav ar fi daca ne-am pierde discernamantul.
|