Originally Posted by Nae:
draga irene, hai ca esti tare...
da zi-mi si mie, tu esti deci actirta, iti place sa recitesti poezii so tot asa, si iti place sa pozezi si sa postezi... ce mai faci tu asa de interesant?
totusi nu inteleg dece mi-ai dat 'quote' la ce am scris eu, dar nu ai raspuns la nici una din intrabari?...
p.s. monroe a devenit deja 'vedeta' pe cinemagia... si asta numai cu 15 post-uri... not bad.
|
hai,de ce vorbiti asa?nu sunt inca vedeta,findca nu am inca occazia/posibilitatea de a ma afirma,dar asta nu inseamna ca nu exista pasiunile mele cu ardoare:imi place sa pozez foarte mult si am peste 1000000 de poze,imi place sa recit(mai putin poiezile)vreau sa devin actrita,si mi-ar mai placea sa colaborez la radio/tv/presa pt.anumite articole subiecte interesante,evenimente deosebite.deseori am ocazia si imi place sa fiu prezenta cand se intampla ceva,chiar si astazi am luat parte la ceva!dar pentru inceput doar imi place si mai dificil de concretizat! :

scuze daca am apasat pe ce nu trebuie,de obicei si raspund daca quote.sau putin mai devreme am vrut sa va scriu,dardupa ata timp(ca nu v-am scris ca m-ati suparat ,dar mi-ati lipsit)am scris foarte mult incat sa ars sigurantaptlumina si am ramas fara curent si a trebuit sa rezolv si apoi sa va scriu si cred ca ati observat ca foarte putin v-am scris la inceput!