Thread: Garden State
View Single Post
Old 13 Dec 2004, 09:53   #5
notorious
NBK

notorious

nostim - am vrut sa vad 'shark tale' sambata la studio, dar cand am vazut coada de la bilete, m-am crucit (era 7:55) asa ca am dat fuga (alergam pe magheru ca un nebun) la 'scala', unde rula 'garden state' in avanpremiera.

sunt de acord mostly cu ce-a zis christi - umorul e foarte fresh, inteligent & bine tintit (macar poanta cu camasa inflorata - e stupefiant de hilara!), zach braff face un rol care, prin apatism si blazare, aminteste de cel al lui jeff bridges din superbul 'fearless' al lui peter weir.

extraordinar filmat, realizat in cadre largi (sofia coppola si-a filmat asa ultimul film) amintind de 'lost in translation' oarecum... are chiar un cadru genial - braff asculta the shins la casti si o contempleaza pe portman...

dar, doamne, natalie portman este IN-SU-POR-TA-BI-LA! ea nu este o ciudatica gen jenna elfman in 'dharma si greg' sau gen kirsten dunst daca pot spune asa, ci pur & simplu caznita si confuza (schimbari prea largi si gratuite de emotie, de la surescitare isterica la tristete)...

finalul este cel mai insuportabil cliseu cu putinta...

p.s. - zach braff este un actor (comic) cu mare potential - a jucat in 'scrubbs' difuzat la 12 noaptea de antena 1.

p.p.s. - de ce ii lipsesc mai bine de 10 minute ?...